EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 1 aprilie 2011

Lumea interlopa-tiganeasca, tot mai interesata de organizatia Noua Dreapta

Toata lumea stie ca sunt unul din cei mai activi membri ai organizatiei Noua Dreapta. Fiind coordonatorul mai multor judete din nordul Moldovei, am avut vreo cateva intalniri cu cei interesati de obiectivele pe care noi le promovam. Dupa ani de zile de cand activez la Noua Dreapta am capatat o anumita experienta in lucrul cu oamenii care vor sa afle mai multe informatii despre noi. M-am intalnit in toti anii acestia cu foarte multi indivizi din diferitele structuri de informatii, legale sau mai putin legale, stiute sau nestiute de autoritatile statului. Serviciile de informatii ale partidelor politice, compuse intotdeauna din etnici tigani, au fost foarte interesate de actiunile si intentiile noastre in toti anii acestia. Rolul cetatenilor romani de etnie colorata, pe care cartelurile politico-tiganesti ii trimit sa se infiltreze in sanul miscarii noastre este cel de monitorizare si culegere de informatii despre toti membrii nostri. In primul rand acesti indivizi sunt preocupati in mod special de numarul membrilor activi din filialele pe care le coordonez, de starea lor sociala, studii, samd. Cartelurile interlope-tiganesti, aflate sub aripa protectoare a PSD-ului la Iasi, a PDL-ului la Neamt si a PNL-ului la Bacau fac schimb de informatii despre membrii organizatiei Noua Dreapta cu celelalte judete din tara. Nu m-ar mira, daca as afla ca aceste informatii culese despre noi cei din Noua Dreapta ar ajunge si la SRI. Totul este posibil in Romania atata timp cat tigania si politicul este in toate cele, ajungand pana la cea mai mare functie a statului roman. Aduceti-va aminte de familia Basescu care in anul 2009, atunci cand prezidentul se afla in campanie electorala, pentru doua-trei voturi, dansa geamparale pe ritmuri tiganesti cu Sandu Anghel, zis “Bercea Mondial”.

Cum se infiltreaza lumea interlopa in filialele organizatiei Noua Dreapta pe care le coordonez. O sa exemplific cel mai recent caz de acest fel pe care l-am contracarat in filiala Bacau, acolo unde primarul orasului este un membru al PNL. Pe la sfarsitul lunii decembrie am fost in vizita la niste rude care locuiesc in orasul Bacau. Nu stia nici vantul, nici pamantul ca sunt in acest oras. Am parcat autoturismul in fata blocului, iar dupa vreo jumatate ora m-am trezit cu un telefon de la un individ ce a spus ca este seful unui ONG din localitate. Vroia sa se vada cu mine chiar in acea zi. Am acceptat si peste o alta jumatate de ora ne-am intalnit. In fata mea a aparut un ins la vreo 45 de ani, mic de inaltime, slabut, ten inchis la culoare cam ca acela pe care toata lumea il injura astazi. Pentru ca nu sunt un rasist convins am trecut cu vederea peste acest aspect. A venit insotit de fiul sau care este elev la un liceu din oras si s-a recomandat: Liviu Davidescu. M-a prostit ca vrea sa ajute si el cu ceva la cresterea miscarii noastre in orasul in care locuieste si ca are un spatiu comercial chiar in buricul targului pe care este dispus sa-l puna la dispozitia organizatiei Noua Dreapta, pentru a avea un sediu unde sa se intalneasca toti membrii si simpatizantii nostri. Inca de la inceput am fost cam circumspect in privinta lui in ceea ce priveste “ajutorul” sau la binele nostru si nu ma asteptam la prea mari realizari din partea acestuia. Mai avusesem astfel de experiente in anii trecuti chiar la mine in oras, la Piatra Neamt cand lumea interlopa locala imi propusese tot o astfel de intelegere. Stiam ca tiganii si jidanii sunt niste indivizi lipsiti de cuvant. Am fost destul de rezervat la propunerea acestuia si i-am recomandat sa participle la strangerea de semnaturi pentru aripa noastra politica pe care vrem sa o punem pe picioare chiar in acest an. Mi-a spus ca este de accord si ca va strange semnaturile necesare infiintarii Partidului Nationalist. Evident ca doar a spus!

Intr-o zi, pe la mijlocul lunii ianuarie a acestui an, ma trezesc cu un telefon din partea interlopului Liviu Davidescu din orasul Bacau care imi propunea sa organizam un mars Mihai Eminescu chiar la el in urbe. Zis si facut. Duminica 23 ianuarie am organizat marsul Mihai Eminescu impreuna cu elevii basarabeni ai unui liceu din oras unde fiul acestuia este elev. Totul a fost bine si frumos pana in momentul in care interlopul a cerut toate numerele de telefon ale membrilor filialei ND Bacau, chipurile pentru a tine legatura cu acestia. Omul era foarte interesat de numarul membrilor din filiala, de profesia acestora si de situatia lor materiala.

Acum vreo 2-3 zile ma pomenesc cu un telefon tot de la acelasi Liviu Davidescu care mi-a propus sa organizam un miting de protest in fata unui "magazin de vise" din Bacau aflat in sfera de influenta a lumii interlope iesene. “Bai Mihai, doar nu esti de acord cu magazinele de vise! Nu sunt de accord cu ele prietene, dar organizatia Noua Dreapta nu se ocupa de rafuielile lumii interlope bacauane!” Asta a fost replica mea, iar de atunci acest Liviu Davidescu, ma denigreaza pe toate chat-urile si platformele de socializare.

Concluzii. Din istorie stim ca pe fondul saracirii populatiei si a lipsei locurilor de munca, exista tendinta cresterii nationalismului in Romania. S-a mai intamplat asta in anii `30 ai secolului trecut atunci cand o intreaga etnie, cea evreiasca, de provienienta ruseasca, a fost folosita ca scut impotriva nationalismului romanesc. Astazi, dupa 80 de ani se intampla acelasi lucru, doar ca etnia de provienienta ruseasca, folosita impotriva romanilor este cea "tiganeasca" cu jeep si girofar, cea care are contracte cu statul roman si care prospera sub ochii nostri, punand mana inca din anii `90 pe toate spatiile comerciale centrale ale oraselor tarii noastre. S-a creat in toti anii acestia postdecembristi o confuzie voita in societatea romaneasca intre evreii rusi si tigani, toata lumea dand vina pe tiganizare si nu pe evreizarea Romaniei. Ce nu stie inca romanul este faptul ca Romania este o tara mai mult evreizata si prea putin tiganizata. Hotiile din banul public si vanzarea resurselor noastre naturale catre alte tari nu au fost facute de etnia tiganeasca, ci de cea evreiasca-ruseasca. Este foarte complicat sa explic acum de ce o anumita etnie fura si vinde Romania, dand vina pe alta etnie. Va las pe voi sa intelegeti mecanismele diversiunii evreiesti-rusesti. Stiu ca sunteti inteligenti pentru ca de aceea imi cititi blogul.

PS: Walter Roman, nascut Erno Neulander, evreu-rus, fost general-maior in Armata Romana, tatal lui Petre Roman, a spus in anul 1944 atunci cand a venit in Romania calare pe tancurile sovietice, urmatoarele cuvinte: “dupa noi, tot noi”. Al naibii istoria asta a noastra romaneasca!

7 comentarii:

  1. Draga Mihai,sincer sa-ti spun ami pare deosebit de rau ptr.capcana an care ai cazut,deoarece nu stiu cum de nu ai anteles ca aceasta etnie a tiganilor nu puteau decat sa te pacaleasca.Vorba romanului nici rachita nu-i ca pomul,nici tiganul nu-i ca omul.Sigur politic vorbind nu este rau sa te folosesti de orice mijloc,ptr.a-ti atinge scopul,dar crede-ma, tiganii nu creed ca trebuiesc luati an calcule,deoarece din pct.meu de vedere acestia nu pot fi numiti nici macar fiinte umane dar sa mai si colaborezi cu ei devine de-a dreptul ridicol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din experienta timpului trecut ar trebuii sa folosim doar ce-i pozitiv ptr.noi si pentru natiunea noastra.Nu-i putem lasa pe tigani sau pe evrei sa-i compromita la infinit pe romanii de rasa-pura asa cum au facut-o an alte situatii.Sincer consider caci daca nu se vor lua masuri radicale este posibil ca an anii 2060 an spatiul carpato-danubiano-pontic,si asa destul de subtiat sa se nasca o natiune corcita ce va vorbii doar tiganeste si nicidecum romaneste. SALUTARI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tiganii sunt doar un paravan de care se folosesc urmasii evreilor rusi.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca toti sintem de acord cu asta de ce nu facem ceva adica mai mult decit blog-uri si comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca pe copii nostrii o sa ii conduca regele cioaba atunci hai sa ne cautam inca de acum un loc in care "sa traim bine"

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnisoara Veroniqe,sigur daca ne rezumam doar la comentarii nu o sa realizam mare lucru.Ansa daca prin vointa si unire ne mobilizam,se pot realiza lucruri,la care de multe ori nu ne asteptam.Cat despre Cioaba -tiganul,nu cred ca ar trebuii sa ne preocupam prea mult.Asta sigur cu o singura conditie ca romanii de sange pur,sa-i arate drumul la Marea Neagra,lui si ansotitorilor sai nomazi:cu viteza maxima spre tinuturile Casmirei indo-pachistaneze.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Veronique:schimbarea se face la urna de vot. Asta este jocul democratic pe care l-au impus niste baieti destepti prin lumea asta si de aceea strangem semnaturi pentru constructia unui partid care sa-i reprezinte cu adevarat pe romani. Pericolul cel mare nu sta intr-un ins ce zice ca este regele tiganilor(probabil ca omului ii lipseste o doaga) ci in faptul ca asistam neputinciosi la distrugerea Romaniei de catre urmasii evreilor-rusi care la mijlocul secolului trecut au instaurat comunismul pe aici prin tara noastra. Aici este buba si pana nu o vom sparge, nu se intrevad prea mari schimbari.

    RăspundețiȘtergere