EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 4 aprilie 2011

AJUNGE - Mesaj cu caracter social. Actiunea organizatiei Noua Dreapta in Cheile Bicazului

Simpatizantii organizatiei Noua Dreapta din filiala Piatra Neamt(jud.Neamt), impreuna cu camarazii nostri din filiala Gheorgheni(jud.Harghita) au intreprins o actiune de popularizare a adevaratelor probleme care exista in societatea noastra. S-au lipit afise in zona tunelului Cheilor Bicazului, acolo unde turistii maghiari veniti din Ungaria poposesc pentru a admira peisajul. Noua Dreapta, filiala Neamt, intinzand astfel o mana cetatenilor romani de etnie maghiara din orasul Gheorgheni pentru a lupta impreuna impotriva realelor pericole din Romania. Saracie exista si la Gheorgheni si la Piatra Neamt. Hotie avem si din partea celor din UDMR si din zona PDL, iar coruptia ne-a inghitit pe toti. Doar impreuna vom putea scapa de toate astea!

7 comentarii:

  1. "impreuna cu camarazii nostri din filiala Gheorgheni(jud.Harghita)"
    Nu cred ca este membrii nd la Gheorgheni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sunt sigur,acolo locuiesc si nu am vazut niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-un oras plin de etnici maghiari(~90%) ar fi sinucidere curata ca oamenii nostri sa umble pe strazi in tricourile lui CZCodreanu. Iti aduc aminte de actiunea noastra de la Gheorgheni din septembrie 2009. Acel mars a fost facut de noi pe baza informatiilor camarazilor nostri romani din Gheorgheni. Dar sa lasam asta si mai bine ne-am uni fortele impotriva jidanilor de la Bucuresti care chipurile ne conduc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca ar fi sinucidere,doar daca face actiune sovine sau impotriva maghiari.
    Eu personal sunt maghiar,dar nu sunt impotriva romanii,am si rude romanesti.
    Eu sunt impotriva sovinismul personal,si nu plac prea mare noua dreapta sa fi sigur.
    Am citit mult despre Codreanu si viata lui,el niciodata nu a fost impotriva maghiari sau niciodata na scris rau despre alti etnii albi in Transilvania.Codreanu si liderul national socialista in Ungaria Szálasi Ferenc au fost prieteni si corespondentii.
    Eu cred ca nd trebuie sa face o alta politica pentru nu noi suntem dusmanii Romaniei!
    Tiganii,jidanii,bancur,FMI,UE,avort,droguri,alcoholuri sunt dusmanii nostrii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai mare dreptate si imi place cum gandesti. Poate ne vom intalni candva sa discutam mai multe despre cum ne putem coaliza cu totii impotriva adevaratelor probleme pe care tara noastra le intampina. Si eu consider ca cetatenii romani de etnie maghiara din Romania nu sunt adevaratul pericol pentru noi, ci tampitii de la Bucuresti care practica impotriva noastra un holocaust de tip modern. Multe salutari si sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. @White revolution,sigur asa cum spunea si Dl.Mihai,gandesti destul de progresist,ptr.un etnic maghiar.Dar ce facem cu ceilalti sovini si dusmani ai poporului roman,care sunt deasemeni de etnie maghiara?Sigur Romania are destui dusmani atat interni dar si externi,dar un lucru trebuie sa ramana deosebit de clar :ca maghiarii sa ne ia din nou Ardealul,vor tebuii sa-i elimine pe toti romanii ce dainuiesc de mii de ani pe aceste meleaguri.Si ca o opinie mult personala:ce ati fii facut daca an locul romanilor erau sarbii?,va spun eu astazi nu mai existati!Ori de cate ori romanii le-au aratat maghiarilor toleranta si bunatatea,ei le-au aratat barda si moartea.Ocupati adoua ierarhie dupa tigani,an ceea ce priveste adevaratii dusmani interni ai Romaniei.Nu cred antr-o noua reeditare a unei prietenii romano-maghiare de tipul Kosuth-A.Iancu,deorece perversitatea este aceiasi.

    RăspundețiȘtergere