EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 20 martie 2011

Noua Dreapta - Marsul Memorial Avram Iancu - Cluj Napoca - 2011







3 comentarii:

  1. Stimate Mihai,anca odata felicitari si mult respect,ptr.actiunile antreprinse an favoarea natiunii romane si a poporului roman.Sigur sovinismul maghiar este un pericol iminent care vine atat din interiorul cat si din exteriorul Romaniei,dar consider eu ca nu trebuiesc uitati an nici un moment fratii nostrii romani din Basarabia,dar mai ales acei frati romani supusi deznationalizarii fortate de catre preaiubitii nostrii vecini Ukraina,Sarbjia si Bulgaria.SALUTARI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim! Nu uitam de fratii nostri din "afara" Romaniei. Facem donatii de carte, initiem actiuni comune, samd. Deocamdata suntem un ONG si suntem constransi de chestiunile financiare(90% din membrii si simpatizantii nostri sunt studenti si elevi de liceu), dar odata cu trecerea noastra in sfera politica speram sa avem mai multe rezultate cu romanii de dincolo de granite. Facem si noi cat ne tine buzunarul.

    RăspundețiȘtergere