EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 6 martie 2011

Mozaicul si noile sisteme cromatice folosite in arta

Astazi 6 Martie 2011 se implinesc 536 ani de la nasterea pictorului Capelei Sixtine, Michelangelo. Pentru ca la Vatican PaPa a uitat sa omagieze acesta zi, un grup de initiativa civica din Romania a hotarat ca acest mare eveniment artistic sa nu treaca neobservat. Cu acesta ocazie la Bucuresti a inceput festivalul de primavara al picturilor abstracte stradale. Deocamdata startul a fost dat de catre nationalistii de dreapta bucuresteni ce au folosit pentru acest tablou doar 4 culori. Rosul, galbenul, albastrul si verdele sunt culori consacrate, culori de baza in esicherul nationalist-legionar. Invitam cu drag la acest festival de primavara si alte grupuri sau organizatii de alte orientari. Minoritatile sexuale(homosexualii) sunt invitate sa ia parte la acest con-cur-s. Stim ca folosesc cu nonsalanta culorile cur-cubeului, deci cu cat mai multe culori, cu atat mai bine. Castigatorii acestui festival vor avea tupeul sa ia acasa propria opera de arta. Sponsorii nostri au pus la bataie si un premiu special ce consta intr-un flex de mare performanta. Grabiti-va, locurile sunt limitate!

5 comentarii:

  1. Gluma falsa si sarcasmul,nu ne folosesc cu numic la salvarea,a ceea ce ba unul ba altul spun ca,ar fii idealul si interesul national. SALUTARI.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si toate astea pentru ca speranta a murit demult. Unii spun ca s-a dus naibii odata cu “fenomenul Piata Universitatii” de la inceputul anului 1990. Traiasca umorul! Doar asta ne mai salveaza! Cat despre ideal si interes national...90% din tinerii absolventi vor sa plece din tara. Cum intr-o democratie adevarata minoritatea se supune majoritatii, iata idealul si interesul national al romanilor! Romanii si-au construit mici Romanii in USA, Canada, Italia, Spania samd. Asta in care traiesc eu este ocupata de fostii…baieti cu ochi albastri ce au interes sa ne tina in saracie. Altfel se vad lucrurile din mica ta Romanie aflata la mii de kilometri distanta si cu totul diferit percep lucrurile ultimii mohicani ai romanismului de pe aceste meleaguri care au optat sa nu dea bir cu fugitii tocmai pentru ca le pasa de tara. Nu este usor sa traiesti in Romania lui “ESCU”.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat ceva. "Rasul e ca stergatorul de parbriz; nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum".

    RăspundețiȘtergere