EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 23 februarie 2011

Hotul striga hotii, uite mafiotii!

Ministerul Administratiei si Internelor(ministerul afacerilor interlopilor) a desfasurat ieri, 22 februarie 2011, sedinta anuala de bilant pe anul trecut. Ma asteptam sa apara ofiterii de la DGA si procurorii de la DNA pentru o descindere in forta care sa se soldeze cu ceva arestari in masa, asa cum vedem pe la televizor de vreo 3 saptamani in cazul vamesilor si politistilor de frontiera. Ei, as!Ti-ai gasit!!! Toata gasca interlopilor-politisti si-a dat intalnire pentru un bilant care pe noi contribuabilii nu ne ajuta cu nimic. Ce bilant au de prezentat opiniei publice cei din MAI? Bilantul curvelor trimise peste hotare la “produs”? A radarelor fixe amplasate ilegal pe drumurile publice? A autoturismelor Dacia Logan MCV achizitionate pe 70.000 de euro bucata? A politistilor-spagari de la circulatie? A vilelor de lux construite pe numele parintilor? Ce sa prezinte acesti infractori ce imbraca haina statului? Cat sunt de corupti?! La aceasta intrunire a participat si presedintele statului roman, "capo del tutti capi", Traian Basescu care i-a tras de urechi pe cei din MAI si le-a spus ca: “Oriunde pui degetul apar elemente de corupţie. Fie că vorbim de permisele auto de la Piteşti, fie de ce am văzut zilele astea prin frontiere, fie de toleranţă faţă de grupurile locale de crimă organizată.” Banuiesc ca din grupurile locale de crima organizata fac parte si politicienii-infractori de la PDL ori PSD. Cred ca aceasta constatare prezidentiala este valabila si pentru acestia. Oricum, il felicit pe regele de pe tabla de sah a spagilor ca a luat initiativa de reformare a tarii, chiar daca toata lumea il injura zilele acestea.

Stim cu totii ca exista coruptie in administratie si interne, dar care este solutia pentru ca acest flagel sa fie extirpat? Care sa fie formula magica? Cine se face vinovat de proliferarea clanurilor interlope care sufoca Romania? O solutie ar fi ca politia romana sa fie reformata din temelii. Toti angajatii MAI-ului sa fie dati afara, fara exceptie. Trebuie organizata o noua politie civila, formata din tineri "fara mama, fara tata", care sa nu cunoasca decat respectarea legii. In paralel, in aceasta noua structura trebuie adusi si absolventi ai liceelor si universitatilor de profil politienesc care sa fie incet, incet educati si integrati in noua organigrama, fara pile, fara compromisuri. Noua structura poate fi realizata cu ajutorul serviciilor de informatii pro-romanesti care sunt convins ca au niste recomandari pe care le pot da la nevoie despre viitorii politisti civili. Nu cred ca toata ziua "freaca menta" ascultand la telefoane fara niciun rost. Cam asa vad eu lucrurile in MAI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu