EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 3 februarie 2011

Bal mascat la Siret. Inca o diversiune PDL-ista

Dupa 21 de ani de la lovitura de stat din decembrie `89, autoritatile tiganesti de la Bucuresti au descoperit ca exista coruptie in vami. Ba mai mult, cica se face si trafic de tigari. Ei si? Luam masuri imediat! Daca tot ne-au dat europenii cu flit din spatiul schengen, ce-ar fi ca pe ultima suta de metri sa-i imbunam? Asa si-au zis cei din grupul mafiot PDL-ist de sorginte neo-stalinista, astazi, bifand inca o actiune de imagine de care noi contribuabilii ne-am saturat pana peste cap. Mascatii au pus stapanire pe vama Siret blocand-o timp de doua ore. Au retinut 60-70 de vamesi pe care i-au transportat la Bucuresti pentru cercetari. Mare scofala! Vamesii, mascatii, jandarmii, politistii, procurorii toti fac parte dintr-un film prost pe care oamenii nu-l mai digera asa de usor. Pur si simplu acestia nu mai sunt credibili oricat ar incerca. Si unii si ceilalti sunt corupti pana in maduva oaselor. Am privit astazi acest spectacol cu ignoranta, stiind ca totul face parte dintr-o campanie de imagine pe care puterea incearca sa o propage in randul maselor. Dupa ce presedintele si suita sa plina de lingai a fost huiduita acum zece zile la Iasi si Focsani, ma asteptam ca acesta sa dea ordin lacheilor sai pentru ceva arestari. Asta asa...de divertisment! Da bine la poporul flamand! Am mai vazut astfel de filme cu politisti plimbati pe la DNA sau mai stiu eu ce institutii. Sunt purtati doua, trei saptamani de colo-colo, dupa care le dau drumu acasa. Toata lumea cunoaste faptul ca marele trafic de tigari se face cu avioanele SPP-ului, exact in curtea Cotroceniului si o stim inca de pe timpul fostului "no-name" Emil Constantinescu, atunci cand gasca lui Trutulescu(col.SPP) a fost implicata in operatiunea "Tigareta II". Actualul presedinte al Romaniei ar trebui sa priveasca mai intai in curtea proprie si pe urma in zarile tarii. Banii adevarati se fac tocmai de catre cei care-i asigura spatele atunci cand e fluierat ori huiduit. Pe astia cand o sa-i cerceteze cineva?

2 comentarii:

  1. E normal sa se ia de vama Siret . Sucevenii , mai bine zis moldovenii nu ridica glasul deloc si atunci ei pot face teatru...
    daca era la vama Albita sau Sculeni sau Ungheni ne trezeam cu fratii nostri pe cap care nu suporta minciunile comuniste pe cind ucrainenii ...cine a auzit de ei...teatrele astea de imagine sint invechite de acum dar arata cit de mult poti sa iti bati joc de un popor ...care doarme

    RăspundețiȘtergere
  2. Tigarile din Ucraina sunt mai bune si mai ieftine decat cele din R.Moldova. Profitul este mult mai mare la Siret decat la Sculeni ori Albita.

    RăspundețiȘtergere