EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 19 ianuarie 2011

ROMANIA - realitate

3 comentarii:

  1. Scuza-ma Mihai, aici an Spania vrem cu adevarat sa punem bazele Garzii Legionare,dar te rog sa ne crezi antampinam dificultati si de aceea cerem ajutor si sustinere. Multumim ptr.tot ceea ce face-ti ptr. noi .ptr. voi,ptr. sfanta natiune romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Camarazii din Italia se descurca destul de bine. S-au imprietenit cu cei de la Forta Nuova si participa impreuna la actiuni. Voi in Spania puteti sa va asociati cu cei de la Frente National. Nimic nu este imposibil, totul e sa vrei!

    RăspundețiȘtergere
  3. An legatura cu indicatia data de a colabora cu Frente National,consider ca nu este ceea mai buna idee,deoarece acestia sunt contra tuturor emigrantilor,fara a se specifica daca acestia sunt comunitari sau extra-comunitari.Consider eu ca a fii nationalist,nu trebuie amestecat cu termenul si principiul nazist.Aceasta Miscare nu comenteaza nimic despre cetatenii comunitari,care traiesc legal an Spania,au proprietati aici sau platesc impozite destul de ridicate si ampovaritoare statului spaniol.A-mi pare rau ca trebuie sa antreb?,dar ce vor face cu noi ne vor expulza ca pe niste caini fara nici un drept,sau ne vor despagubii si apoi ne vor trimite cu demnitate an tarile mama de unde provenim.Cred ca trebuie sa o spun din nou a fii nationalist anseamna a-ti iubii propria natie mai presus de orice,ansa nu vad drept sa transformi pe cine nu este de aceeasi natiune ca si tine antr-un sclav sau renegat.Este foarte regretabil faptul de ai considera pe tiganii spanioli veniti din tinuturile indice "cetateni",iar pe cetatenii celorlalte state europene,membre club-comunitare,ca fiind parveniti si distructivi.

    RăspundețiȘtergere