EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 5 ianuarie 2011

2010 - 2011 - Un an de la AH1N1 atunci cand moartea umbla in halat alb

Va mai aduceti aminte ce se intampla in aceeasi zi a anului trecut? Cu ce ne prosteau politicienii si televiziunile in ziua de 5 ianuarie 2010? Va amintiti de celebra gripa porcina, alias AH1N1, o facatura a evreimii mondiale? Nu va grabiti sa-mi raspundeti. Stiu ca aveti creierele scurtcircuitate de problemele de zi cu zi si de aceea nu va condamn. Anul trecut, actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor era pe un pat dintr-un infect spital romanesc(lagar de exterminare al romanilor), aflat in capitala tarii noastre. Imi aduc aminte ca acesta fusese internat pentru o banala raceala la plamani si externat, doborat de mizeria, minciuna si incompetenta sistemului spitalicesc romanesc, intr-un coparseu. Deja stim cu totii motivul pentru care s-a facut atata tam-tam cu moartea lui Toni Tecuceanu si cunoaste o tara intreaga scopul deturnarii adevaratelor cauze ale mortii. Toata lumea stie ca un om cu un pic de celebritate valoreaza mai multi bani atunci cand este mort. De ce ? Pentru ca atunci este momentul prielnic dezvoltarii financiare a diferitelor persoane ori grupuri de influenta. Atunci se fac milioanele de euro. Acum un an, un mare specialist in mancat "ciuperci" cu polonicul, un nene secretar de stat, unul de-i zicea Cercel "Mengele" si mai nu stiu cum, aflat in solda Ministerului Sanatatii inca de pe timpul lui Ceausescu, isi facea aparitia pe toate micile ecrane, indemnand populatia sa se vaccineze impotriva celebrului virus. Nu a durat prea mult si isteria celor care se vroiau intepati cuprindea intreaga Romanie. Pensionari aflati pe ultima suta de metri ai vietii, mame cu prunci in brate, "vedete tv" , toti faceau coada la vaccinul antigripal oferit cu generozitate de Institutul Matei Bals din Bucuresti. Numai politicienii nu se ingramadeau la seringi pentru ca stiau ei ce stiau. Le-a fost frica. Pacat! Mi-as fi dorit sa-i vad vaccinati si apoi morti "in corpore" cum se zice, dar n-am avut norocul asta! Tot in acele zile se vindeau foarte bine si mastile sterile, importate sau fabricate de catre un alt secretar al aceluiasi minister al (ne)sanatatii, unul de etnie maghiara, mai spanchiu. Vedeai peste tot oameni mai neinformati ce mergeau la magazine, serviciu, wc cu masti pe fata, de parca erau descendentii klingonienilor din serialul Star Trek. Ziceai ca a dat strechea in ei ori ca au vazut-o pe tanti moartea in halat alb. Isteria asta a tinut vreo 2-3 saptamani. Initiatorul acesteia, calaul lui Toni Tecuceanu, doctorul "Mengele" Cercel, a fost decorat cu o tinichea de catre presedintele Romaniei, tov. Traian Basescu, in data de 15 aprilie 2010 pentru merite deosebite. Iata averea familiei Cercel:



Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel are la ora actuala 14 conturi bancare din care sase in valuta. El detine opt depozite in lei in valoare de 469.566 RON, reprezentand aproximativ 115.000 de euro, inca trei cu 33.791 de euro si altele trei cu 9.681 USD.

Acesta, impreuna cu sotia, mai detine doua apartamente in sectorul 3, cu valoare de impozitare de 70.508 euro, si un autoturism de teren Mitsubishi in valoare de 30.000 de euro, cumparat cu banii jos (contract de vanzare-cumparare).

Streinu-Cercel nu are nici un fel de datorii si a castigat, in medie, pe luna, de la inceputul anului, 4.326 de euro din salariu de manager al Institutul Matei Bals, la care timp de o luna s-a adaugat o leafa de aproximativ 7.000 RON (1.850 euro) ca secretar de stat.

Din activitati medicale independente si drepturi de autor a mai castigat 30.000 de euro. Ca profesor, mai castiga 2.320 de euro lunar.

In schimb, pe numele sotiei sale s-au achizitionat terenuri in Ilfov: 7,5 ha - agricol, 1461 mp intravilan, un altul de 5.800 mp extravilan.

Sotia lui Streinu-Cercel - Gabriela - este posesoarea a 5 apartamente (4 in sectorul 3 si unul in sectorul 1, a unei case de locuit si a unei case de vacanta in jud. Valcea. Gabriela Streinu-Cercel este bugetar la Ministerul Educatiei. Detine un cont de 43.427 de euro si un altul de 16.395 dolari. Nu are datorii.

Castiga 1.100 Ron, lunar, ca profesor, la care se mai adauga 140 Ron ca expert extern. Cu toate acestea, Gabriela Streinu-Cercel are o groaza de proprietati si suficienti bani. Alooo!!! DNA-ul!!! Dormiti?

2 comentarii:

  1. Asa cum se antampla an timpul domniilor fanariote,cand numerosi domni impostori lucrau an interesul Inaltei Porti,acela-si lucru se antampla si astazi cu tov.Basescu,care se pare ca slujeste intereselor unor grupuri obscure care par sa existe pe acest pamant.Sigur acest lucru ar fii putut trece neobservat,daca Presedintele Basescu,ca un bun presedinte,care nu este,ar fii slujit interesul fundamental,sfant-Natiunea Romana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu facea sluj unor Porti, nu avea cum sa ajunga presedinte. Presedintii statelor "democratice" sunt numiti de Inalta Poarta si "votati" de catre prostime. Ca doar n-au inventat jidanii, "democratia" asta degeaba! Nu exista presedinte in Europa care sa nu activeze intr-o loja masonica aflata sub influenta jidaneasca-israelita-americana ori evreiasca-ruseasca. Basescu fiind mai smecher(pirat), a inceput mandatul de presedinte sub influenta lojilor evreiesti-rusesti si-l termina sub loja jidaneasca-israelita-americana. I-a tradat si pe unii si pe ceilalti, iar Romania a ramas in curul gol.

    RăspundețiȘtergere