EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 10 decembrie 2010

Revolutia neocomunista din Romania. Suntem pregatiti pentru detronarea ei?

Revolutia neocomunista a inceput in decembrie 1989. Trecusera 44 ani de la marea revolutie comunista de dupa al II-lea razboi mondial, din anii `45, desfasurata si implementata pe teritoriul tarii noastre cu ajutorul Uniunilor Sovietice. In distributia filmului revolutiei din `89 apar aceleasi personaje de o alta origine decat cea romana, cocotate in varful baricadei politice, doar ca, evident, de data acesta aveau nume romanesti. Bineinteles ca nu mai erau Ana Pauker(Hannah Rabinsohn), Teohari Georgescu(Burach Tescovici) & Comp, ci Silviu Brucan(Saul Bruckner), Ion Ilici Iliescu, Petre Roman si altii. Sa facem o scurta istorie despre cum se asternuse comunismul in Romania.
Guvernul instaurat in 6 martie 1945, condus de dr.Petru Groza, a pregatit instaurarea comunistilor, finalizand acest proces prin falsificarea alegerilor din noiembrie 1946. In toamna anului 1947 au fost dizolvate principalele partide de opozitie, liderii acestora fiind condamnati la ani grei de inchisoare. La 30 decembrie 1947 regele Mihai a fost silit sa abdice si sa paraseaca tara. Cu ajutorul Armatei Rosii care ocupa Romania s-a inceput un vast program de instaurare a comunismului. La 11 iunie 1948 au fost confiscate toate proprietatile industriale cu capital privat, acestea trecand in proprietatea comunistilor. Tot in anul 1948 a fost infiintata DSS(Directia de Securitate a Statului), iar in ianuarie 1949 DGM(Directia Generala a Militiei), ca organe de represiune. Ideologia comunista a fost exacerbata, fiind instaurat stalinismul. Aceasta perioada a fost caracterizata prin instaurarea terorii, concretizata prin arestari masive, procese sumare urmate inevitabil de deportari, condamnari sau executii. Se incepe confiscarea pamanturilor, a animalelor si a utilajelor agricole de la tarani, iar cei avuti au fost aruncati in puscarie. In anul 1962 de incheie acest proces numit colectivizare, toate formele agricole de proprietate fiind trecute in proprietatea CAP.-urilor(Cooperative Agricole de Productie), apartinand comunistilor. Instaurarea comunismului in Romania a intampinat o vie rezistenta din partea populatiei. Incepand cu anul 1948 se formeaza nuclee de rezistenta inpotriva comunismului, cea mai mare parte a acestora activand in munti, incercand sa impiedice instaurarea regimului comunist. Aceste grupari au fost incet-incet anihilate prin diferite metode mai putin ortodoxe.

Sa revenim la cum s-a aciuat neocomunismul in Romania. S-a procedat dupa acelasi scenariu din 1945. In rolul principal a fost tot URSS-ul, iar in rolurile secundare, aceiasi harnici sustinatori ai vechiului regim comunist-ceausist. Latraii si lingaii lui Ceusescu s-au transformat peste noapte in mari revolutionari anti-comunisti, de fatada, dar in spatele scenei erau cei mai aprigi sustinatori ai neocomunismului. Un neocomunism dezvoltat de fostul presedinte Ilici(omul Rusiei), continuat de tapul cu copite rosii, Constantinescu(omul Ucrainei) si sustinut, dupa ce a condamnat de ochii lumii comunismul in Parlamentul Romaniei, de Traian Basescu(omul Kazahstanului). Aceleasi metode de instaurare a terorii, fricii si a minciunii guverneaza astazi Romania dupa metoda: "nimic nu se schimba, totul se transforma". In acest film macabru in care s-a instaurat neocomunismul au participat fara voia lor si etnicii tigani prin reprezentatii lor de frunte, "regele" Cioaba, var primar cu Ilici, si "imparatul" Iulian, promitanduli-se acestora un stat numai al lor, tiganesc. Asa cum se instalase comunismul in Romania cu ajutorul etnicilor evrei(la inceput, PCR-ul avea 95% din membrii sai de origine evreiasca), asa s-a intamplat si cu neocomunismul din tara noastra, doar ca de data aceasta, pe post de etnie folosita, a fost cea tiganeasca. De ce? Pentru ca acestia erau deja pregatiti de catre umbra regimului ceausist. Acea umbra care de peste 20 ani conduce Romania. Acestia s-au ocupat de vanzarea si indatorarea Romaniei, de sclavagizarea si indobitocirea romanilor. Au confiscat toate esicherele politice in interesul lor. Au infiintat mai multe servicii de informatii decat erau in timpul regimului comunist. Au inventat o noua institutie de represiune a cetatenilor romani, numita Jandarmeria Romana. Au distrus toate bancile comerciale romanesti, indatorandu-i pe romani strainilor. Au incalcat Constitutia Romaniei dand legi anti-constitutionale. Au guvernat si guverneaza inca Romania numai prin ordonante de urgenta, astfel rolul Parlamentului fiind inutil. Au furat si fura inca legal din avutul public. Ce este de facut pentru a contracara acest regim neocomunist? 1.Implementarea si sustinerea unor nuclee anti-neocomuniste, dupa modelul celor anti-comuniste din anii 1948. 2.Crearea si sustinerea financiara a unui nou proiect politic de salvare a Romaniei compus din oameni devotati cauzei nationale. Din pacate, a trebuit sa vina o criza economica peste noi, ca sa intelegem ce se intampla cu tara asta. Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata! Suntem pregatiti pentru un nou inceput si suntem gata pentru ca Romania sa existe.

4 comentarii:

  1. Frumoasa analiza,frumos comentariu.Sincer a-mi doresc din suflet ca acest comentariu,care ce-i drept este m-ai mult decat adevarat,sa aiba si efectul dorit an randul maselor populare.Spun acest lucru deoarece consider caci doar poporul prin propria sa vointa,poate sa decida evolutia si soarta a ceea ce numim natiune romana. Sanatate si multa putere de lupta,va doreste din Valencia-Spania,Valy.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut ! Mai trebuie sa cer permisiunea sa iau si eu acest articol?
    Foarte adevarat este tot ce este scris aici. Va citi si va intelege, cine trebuie sa citeasca si sa inteleaga ?
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Articolele le poate prelua oricine. Chiar ma bucur cand cineva imi aprecieaza scrierile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu aprez foarte mult articolele tale, dar inseamna sa iti transfer blogul, pe blogurile mele :)
    O duminica dupa amiaza reusita,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere