EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 22 noiembrie 2010

Piatra Neamt, orasul parcarilor ilegale sau Piatra Neamt, orasul prostilor?

Din pacate traiesc intr-un oras frumos, dar plin de prosti. Din nefericire peste tot pe unde merg in acest oras in care vietuiesc, vad numai abuzuri ale autoritatilor politice locale. De la cladiri aparute peste noapte, ce nu se incadreaza deloc in peisajul urbanistic local si pana la cabinele zburatoare ale "telegondolei" ce se plimba de colo-colo goale, totul este un abuz al esteticului si bunului gust. Astazi, am sa ma refer la un abuz al clanurilor politice, interlope, ramasitele fostului regim ceausist formate din fosti nomenclaturisti PCR si vechi turnatori ai securitatii. Deh, dupa decembrie `89, astia au pus mana pe putere! De asta Romania o duce rau! Se ia o pensula si o galetusa de vopsea. Pe urma se traseaza cateva dungi pe drumul public, langa bordura si se asteapta. Nici nu s-a uscat bine vopseaua si apar doritorii de locuri pentru parcare. Repede, un nene mai negricios masoara cu ruleta, traseaza si deseneaza cu vopsea alba marginea soselei, iti scrie numarul de pe placuta de inmatriculare pe sosea si gata, esti posesor de asfalt pe drumul public pietrean. Prostimea regimului ceausist, fugita de la tara, la oras, da navala pentru a ocupa 3-4 metri patrati de asfalt si 2-3 metri de bordura. Sunt dispusi chiar sa plateasca pentru asta. Anual, imbecilii deveniti peste noapte oraseni cu acte-n regula, scot din buzunar 30-40 euro pentru a-si trage autoturismul pe dreapta. Banii obtinuti astfel de catre mafiotii politici aflati in fruntea orasului se impart parte-n parte cu sefii politiei locale. Clanurile interlope(politicienii) ce conduc destinele orasului Piatra Neamt, au dat o hotarare de consiliu local ce le da dreptul de a concesiona drumurile publice, cetatenilor orasului. Adica se fura cu acte in regula, astfel Piatra Neamt-ul devenind primul si unicul oras din Romania, unde daca vrei sa tragi pe dreapta nu ai cum, pentru ca toate locurile de la bordura sunt vandute posesorilor locali de autoturisme. Banii ce se strang din parcarile ilegale se duc in conturile unor societati private controlate de catre actuala deputata de Neamt, Mihaela Stoica, un fel de Elena Udrea, doar ca-i un pic mai proasta si mai mica de inaltime. Un abuz tolerat de catre cetatenii orasului, posesori de autoturisme, cetateni ce sunt prea orbi sa vada ca daca iti platesti taxele si impozitele mai ai si drepturi. Reamintesc posesorilor de autoturisme dispusi sa plateasca un loc de parcare ca: se considera parcare stationarea vehiculelor în spatii special amenajate. Chiar ma intrebam de ce soferii nemteni sunt atat de tampiti incat platesc zeci de euro anual pentru a-si parca autovehiculul regulamentar pe drumul public?

  In completarea acestui articol
 Noua Dreapta Neamt cere public arestarea in regim de urgenta a celui ce se afla in varful piramidei infractionale, Gheorghe Stefan. Noua Dreapta Neamt cere public organelor abilitate cercetarea abuzurilor administratiei Gheorghe Stefan. Cerem verificarea "PRIVATIZARILOR" telegondolei, strandului, parcarilor de autoturisme de pe drumurile publice. Totodata cerem arestarea imediata a tuturor capilor politiei judetului Neamt, pentru favorizarea infractorului Gheorghe Stefan, in ceea ce priveste afacerea parcarilor ilegale amplasate pe drumul public. 

Un comentariu:

  1. Cum asa ? In copilaria mea Piatra Neamt era oras patriarhal si supranumit Sinaia, sau Perla Moldovei!
    Eu am plecat de acolo, acum zeci de ani si am zis ca l-am lasat pe miini sigure. Mai ales ca este si ND acolo. Am incredere in dvs.(patrulele pentru intimidare numai).
    O seara frumoasa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere