EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 9 noiembrie 2010

Basescu, interesul national, baba si mitraliera

Astazi, in jurul orei 3 pm, prezidentul nostru s-a adresat din nou Parlamentului Romaniei. A batut campii vreun sfert de ora fara ca cineva sa inteleaga ceva. In sala nu au fost prezenti decat neocomunistii de la minoritati, UNPR, UDMR si PDL. A rupt gura targului cu celebrul interes national, uitand ca si el a lucrat in detrimentul acestuia ani la rand. A avut un discurs lipsit de substanta din care nu am extras nimic constructiv. Si totusi care este interesul national? Hotia, coruptia, minciuna, crima economico-financiara produsa de catre acolitii PSD-PDL-UDMR-UNPR si PNL sau tradarea de neam si tara? Basescu a afirmat ca romanii vor aprecia partidul ce se va bate cu criza. Da? Hai nu ma innebuni! Serios!!! Cum se bate PDL-ul cu criza? Cu sali de sport de 12.000.000 de euro sau cu loganuri ale politiei de 70.000 de euro? Ori cu marirea bugetului Administratiei Prezidentiale cu 30%? Sau cu marirea bugetului senatului Romaniei cu 30%? Ciudat mod de a te bate cu criza! Romanii au salariile injumatatite, iar parlamentarii teroristi-neocomunisti, huzuresc din plin. Sincer nu inteleg ce s-a intamplat cu Basescu, dar e clar pentru toata lumea ca e depasit de situatia dezastruoasa in care se afla tara asta. Situatie care exista astazi, tocmai pentru ca acesti urmasi ai regimului securisto-comunist veniti de dinainte de 1989 nu au lasat Romania in pace. Daca nu stiati, Romania este singurul stat din fostul bloc comunist, semnatar al Tratatului de la Varsovia, ce nu a avut o lege a lustratiei. Lege ce ar fi interzis acestor fosti comunisti si securisti accesul la functiile publice platite de noi, din taxe si impozite, deci din munca noastra. Dar cine sa o promulge, fostii comunisti? Mama? Tata? Traian Băsescu: "Vă propun un moratoriu asupra bătăliei politice care să permită deblocarea activităţii Parlamentului. Acest lucru este posibil presupunând că toate partidele vor o acţiune consecventă în ceea ce priveşte interesul naţional". Asa ca, il mai intreb inca o data pe Traian Basescu, care este interesul national?

2 comentarii:

  1. Draga dl. Mihai nu stiu daca un bolsevic asa-zis reformat este preocupat de soarta poporului nostru.Astazi cand oamenii o duc de pe o zi pe alta tot mai greu,sincer va spun caci nu stiu daca natiunea romana va putea avea cu adevarat un viitor.Sigur poate cu o vointa nationala plina de sacrificiu,noi romanii vom putea schimba soarta noastra si a patriei noastre preaiubite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convins ca va avea un viitor atata timp cat papa Ioan Paul al II-lea a spus despre Romania ca este gradina Maicii Domnului. Nu uita ca mama Pamant, e aici, in Romania. De aici s-a format lumea. Sa credem in invierea Romaniei!

    RăspundețiȘtergere