EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 6 octombrie 2010

Diversiunea tiganeasca, marca OTV

Dan Diaconescu era demn de mila acum cateva luni cand a fost arestat de catre procurorii DNA impreuna cu Doruta Parv(nu stiu sigur daca e activ sau pasiv! Sa fie sanatos!) pentru nu stiu ce cotcarie legata de o suma de bani ceruta unui primar. Am fost revoltat ca acesti procurori nu au fost in stare sa arate publicului o dovada concludenta a vinovatiei mogulasului. Asta a fost odata, pana in momentul cand tiganasul WC-TV a declarat ca vrea sa infiinteze un partid si chiar sa candideze la presedentia Romaniei. Mi-am zis. Inca un tigan in fruntea tarii? Nu ne-a ajuns unul care a "condus"(tiganit) aceasta tara timp de 3 mandate? Se stie ca in spatele acestui Dan Diaconescu se afla un "finantator" ucrainian. Se mai stie ca o tara se poate controla cu ajutorul unei minoritati, in cazul nostru, cea tiganeasca. O etnie proasta, needucata si usor de manipulat. Cunoastem ca de peste 20 de ani Romania tine piept cu succes tuturor dusmanilor ei externi, unul din acestia fiind Ucraina. Ca orice stat, tara asta are un serviciu secret. Serviciu care printre alte atributiuni se ocupa si de destructurarea Romaniei. Unele clanuri tiganesti(cele care pun botul si se lasa prostite de catre Dan Diaconescu) fiind folosite pentru acest plan diabolic. N-am sa insist prea mult pe faptul ca tiganul Otv-ist zice ca Partidul Poporului este construit la initiativa sa. Stie tot romanul ca este fondat de catre un anume Constantin Cojocaru, un nene care prosteste romanii ca le da nu stiu cate zeci de mii euro, moca. Nu mai conteaza asta! Important e ca acest nemernic de Dan Diaconescu pacaleste o tara intreaga scotand ochii naivilor cu tot felul de bazaconii. Prostimea(gloata needucata) formata in marea majoritate din etnici de-ai lui il aplauda si-i fac sluj. N-ai ce sa ceri de la niste dobitoace inflacarate si nici nu are rost sa-mi mai bat capul cu acest Dan Diaconescu, oprindu-ma aici si spunandu-va ca acesta este OMUL UCRAINEI. Daca maine il vedeti pe strada, scuipati-l va rog si din partea mea!

5 comentarii:

  1. Ai o gindire corecta ! Tot asa gindesc si eu.
    Salutari Nationaliste ! Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite mi-a scris cineva pe e-mail ca, ce ne-a apucat pe noi romanii sa inobilam tiganii ? Noi romani, ne scriem numele cu un r si pe ei ii trecem cu 2 de r. Mai avem sa le spunem Lord sau Von. Ce parece ai? Ii revolta si pe strainii din Brazilia, care urmaresc situatia din Romania, cu tiganii repatriati din Franta. Oamenii ne urmaresc si nu inteleg aceasta prostie cu rromi. Te salut si astept parerea ta, dar stiu ca nu esti de acord cu aceasta inobilare.Salutari Nationaliste ! Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. pffff
    caustic...rau,dar corect!!

    RăspundețiȘtergere
  4. C e sa ne mai ascundem dupa cires! Romania este inca de pe timpul lui Ceusescu stat national tiganesc. Asta e adevarul ca ne place sau nu. Asta a vrut coana Europa sa se intample aici unde e rectul sau. Cuvinte dure, dar adevarate. Tiganii la costum si cravata sunt mult mai periculosi decat cei in fuste. De ce singurii tigani care au regi, imparati si presedinti traiesc aici in Romania? Ce se ascunde de fapt in spatele acestor titluri? Oricum un lucru e sigur: romanii sunt mult prea tampiti sa observe se ce intampla cu ei si muncesc pentru acestia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut ! Trebuie sa terminam cu cuvintul rromi, sa-l stergem printr-un decret din documente.Acum am fost pe un blog din America de Sud si cind am vrut sa traduc in lb.romana a aparut , romana, romanes, romany. Nici nu am mai tradus, mi-a fost sila de tigani si mila de noi, ca acceptam injosirea asta. Salutari Nationaliste !
    Odorica

    RăspundețiȘtergere