EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 22 septembrie 2010

Romania, stat national tiganesc!

Scriu aceste randuri dupa ce ieri dupa-amiaza doi dintre camarazii mei de la Bucuresti au fost sechestrati de un grup de etnici tigani de la o asociatie interlopa, obscura care militeaza pentru drepturile etnicilor tigani din Romania. O asociatie ce primeste anual cateva zeci de milioane de euro din partea statului roman sub pretextul integrarii membrilor si simpatizantilor acestora in randul comunitatii romanesti. Bani ce vin tocmai din taxele si impozitele noastre, a celor ce muncesc in tara asta. Vrajeala ce se vantura pe la televizor ca tiganii primesc bani de la UE e doar de ochii lumii. Trantorii care nu intamplator sunt etnici tigani, incaseaza foarte multi bani din munca romanilor. Ca Romania s-a tiganizat nu mai e nicio indoiala. Ca Ceusescu a fost unul dintre cei care le-a dat functii si puteri sporite in aparatul de stat al Romaniei, se stie deja. Ca tiganii au primit in perioada comunista anumite sarcini pe care trebuiau sa le indeplineasca pentru partid(PCR), cunoastem asta. Ca s-au ocupat cu turnarea romanilor la securitate, stim si asta daca ne aducem aminte de nu mai putin celebrul Dan Voiculescu, alias "Felix motanul", patronul din umbra al antenelor din media romaneasca(tiganeasca). Nu ar avea nimeni, nimic cu aceasta etnie daca ar munci cot la cot cu ceilalti cetateni ai tarii si ar ajuta intr-un fel la constructia Romaniei, dar cei mai multi dintre ei parca ar fi "debarcat" azi, din carutele cu coviltir. Tiganii sunt cei mai discriminati oameni din Romania. Au un rege, un imparat, un presedinte, printi, printese, se casatoresc la 12 ani, au locuri rezervate in licee si universitati fara a da vreun examen intrand astfel pe usa din dos a societatii romanesti, primesc locuinte sociale etc. Sunt asa de discriminati incat au dat din etnia lor chiar un presedinte de tara, Ion Ilici Iliescu, ba chiar si un prim-ministru, Adrian Nastase, basca alti ministri, consilieri si alte cele! Cum recunosti un tigan? In primul rand din punct de vedere al aspectului fetei. Sunt mai inchisi la culoare. Cei din casatoriile mixte au ochii incercanati. Se inmultesc ca sobolanii. Put, au un miros specific. Fac multa mizerie pe oriunde merg. Vorbesc rastit, cand intra intr-un magazin incep sa se certe intre ei. Inseala, daca nu inseala pe cineva nu pot trai. Fura. Poarta cutit. Talharesc. Sunt laudarosi si nesimtiti. Nu le place munca, sunt puturosi. Cei care au furat mai mult se plimba cu bmw-uri, mercedez-uri ori jeep-uri, toate acestea neaparat cu geamuri fumurii. Repet nu toti sunt la fel, dar astea sunt pe scurt, caracteristicile etniei tiganesti. Ca tiganii conduc Romania, stim cu totii! Ca romanii au ajuns sclavii lor, intuim. Dar ce ne facem daca lucrurile vor continua tot asa? Unde vom ajunge? Vom ajunge stat national tiganesc? Sau suntem deja, iar noi nu ne-am dat seama? Romani! Munciti! Munca innobileaza si-i face pe tigani fericiti!

2 comentarii:

  1. DA !!!! Romania stat national tiganesc !(doar se numesc rromi)
    Asa este eu am scris nenumarate articole despre acest caz sinistru al tarii noastre. Ei prin mobilizare la infractionalitate, stapinesc totul, noi sintem ca niste maidanezi batuti, care cerem indurare de la acesti calai, fara mila. Nu mai reiau ce am scris pe blogurile mele, in campania pe care am inceput-o acum o luna, pentru a arata pericolul de tiganizare a tarii, sa nu plictisesc. Salutari Nationaliste !!!
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru articol chiar dacă este unul trist... Prin ţiganizarea continuă care a avut loc în România timp de 20 de ani neamul nostru a uitat toate principile morale ale strămoşilor noştrii precum munca, ordinea, disciplina, credinţa în Dumnezeu, patriotismul.
    Trebuie să facem cât mai multe campanii împotriva ţiganizării şi pentru promovarea adevăratelor valori româneşti. Trebuie să dăm exemplul personal în tot ce facem pentru ca alţii să dorească să fie ca noi şi nu ca maneliştii.
    Salutări naţionaliste din Petroşani!
    T.N.D.!

    RăspundețiȘtergere